top of page
Gevorderde driftcursus
Gevorderde driftcursus

zo 21 apr

|

RDW Testcentrum Lelystad

Gevorderde driftcursus

5 uur lang driften op uitdagende track lay-outs in een veilige omgeving. Inclusief gratis tips van ervaren instructeurs.

Sorry. We zitten vol !!
Bekijken de andere cursussen

Tijd en locatie

21 apr 2024, 10:00 – 15:30

RDW Testcentrum Lelystad, Talingweg 76, 8218 NX Lelystad, Netherlands

Programma

Bij de gevorderde driftcursus ligt de nadruk op zo veel mogelijk rij-tijd en zo veel mogelijk lol op een veilige manier! We bouwen een uitdagend parcours waarbij snelle en scherpe bochten elkaar afwisselen. Gedurende de dag wordt het parcours meerdere malen aangepast en kan iedereen zijn drifttechnieken perfectioneren.

Ook tijdens deze driftdagen zijn meerdere instructeurs aanwezig om iedereen te helpen waar nodig. Alle instructeurs hebben uitgebreide drift-ervaring en kunnen je de fijne kneepjes van het driften bijbrengen.

Alle deelnemers aan de cursus moeten een rijbewijs en drift-ervaring hebben. Deelname zonder drift-ervaring is onverstandig en gevaarlijk. Indien het team inschat dat deelname onverantwoord is, dan behouden we ons het recht om je uit de groep te halen, voor je eigen veiligheid en die van andere deelnemers. Heb je nog geen drift-ervaring, schrijf je dan eerst in voor onze basis driftcursus.

Kijkers zijn welkom. Minimale leeftijd is 16 jaar en iedereen moet aan het begin van de dag aanwezig zijn. 

Programma 

Alle deelnemers rijden in 1 groep.

10.00u – 10.15u Ontvangst 

10.15u – 10.30u Briefing 

10.30u – 15.30u Driften

Tickets

  • Deelname met Driftsport BMW

    Maak gebruik van een speciaal geprepareerde Driftsport BMW ! Wij zorgen dat de auto voor je klaar staat. De prijs is per auto ongeacht het aantal rijders.

    € 795,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page