top of page
Basis driftcursus middag
Basis driftcursus middag

zo 08 sep

|

RDW Testcentrum Lelystad

Basis driftcursus middag

Voor de beginnende drifter of wanneer je je rij-techniek verder wil verbeteren.

Tijd en locatie

08 sep 2024, 13:00 – 17:00

RDW Testcentrum Lelystad, Talingweg 76, 8218 NX Lelystad, Nederland

Programma

Bij de basiscursus is het doel de basisbeginselen van het driften onder de knie te krijgen en de beleving van het dwars gaan met een auto voor het eerst te ervaren.

Er wordt gestart met een theoretische introductie door een ervaren drifter waarin wordt uitgelegd hoe je de auto dwars kunt laten gaan, en ook onder controle kunt blijven houden. Tevens behandelen we de veiligheidsregels. Hierna zul je direct de auto instappen om het driften in de praktijk te gaan ervaren.

Er worden verschillende oefeningen gedaan waarvan de moeilijkheid gedurende dag zal worden opgevoerd. Aan het einde van de basiscursus zal een parcours met meerdere bochten worden uitgezet om alles wat eerder op de dag geleerd is toe te passen!

Deelnemers moet in het bezit zijn van een rijbewijs en de minimale leeftijd op het circuit is 16 jaar. Huisdieren zijn niet toegestaan op het circuit.

De cursus duurt ca. 4 uur. 

13.00u – 13.30u  Theorie/veiligheidsbriefing 

13.30u – 15.00u  Enkele linker/rechterbocht driften 

15.00u – 16.30u  Parcours driften 

16.30u – 17.00u  Evaluatie/uitreiken certificaat

Tickets

 • Deelname met eigen auto

  Je hebt een eigen geschikte achterwiel aangedreven auto en je wil er in leren driften. Prijs per auto, ongeacht het aantal rijders.

  € 200,00
  Btw: BTW inbegrepen
 • Deelname Driftsport BMW

  Je leert driften in een speciaal geprepareerde Driftsport BMW. Prijs per deelnemer. Je deelt een auto met 1 andere cursus-deelnemer. Wanneer je 2 tickets boekt, zorgen we dat jullie samen in dezelfde auto rijden.

  € 375,00
  Btw: BTW inbegrepen
 • Huur driftslicks

  Als je met je eigen auto komt, kun je een set speciale driftbanden bij ons huren. Beschikbaar voor de meeste BMW-modellen in de maten 15" t/m 18". Wij zetten de wielen onder je auto ! Bij twijfel, neem even contact met ons op.

  € 35,00
  Btw: BTW inbegrepen

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page